söndag 7 december 2014

Embryot

Förbannad är du gärningsman. Må det blod du har på dina händer fräta dig och förtära dig...det du tar i, ditt sinne, ditt förstånd och din omgivning

Förbannade är ni medhjälpare. Ni var och ni är så ägda, så knullade att det inte finns någon värdighet kvar i er. Må den feghetens brännmärke ni har i era pannor för evigt lysa inför andra.

Förbannad är du som tillhandahöll vapen. Må dina lögner sakta kväva dig till döds. Förbannade är ni som senare gav denne man politiska uppdrag.

Förbannade är ni karaktärsvittnen. Må er dumhet för alltid bröla ur er strupe.

Förbannade är ni poliser som fick en medhjälpare att ta tillbaka det utpekande som behövdes bara för att skona medhjälparen. Ni trodde det skulle hålla ändå. Ni svek min bror ni svek ert uppdrag. Ni är en skam för er yrkesgrupp.

Förbannad är du hovrättens ordförande som trots att du hade allt material friade...och varför. Du är ovärdig det uppdrag du fått och en skam för din yrkeskår. Må din ovärdighet och den skammen vara med dig resten av livet.

Förbannade är ni osjälvständiga nämndemän som röstade som ordföranden, du äldre man som sov under viktiga delar av rättegången och du dam. Ni är inte värdiga det uppdrag ni fick.

Min brors blod ropar från marken på hämnd...

Alla Ni andra med integritet och värdighet som gjorde det rätta...må sinnesfriden vara med Er.


(Musiken är en del av texten. Verkar inte finnas i mobilversionen)






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.